برگزاری چهارمین کارگاه مشترک شبکه بهداشت و درمان و انجمن حمایت از بیماران سرطان نشاط در رابطه با پیشگیری از سرطانی

برگزاری چهارمین کارگاه مشترک شبکه بهداشت و درمان و انجمن حمایت از بیماران سرطان نشاط در رابطه با پیشگیری از سرطان در راستای اهداف معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی در پیشگیری از بروز سرطان در جامعه در روز پنج شنبه مورخ 18/09/95 چهارمین کارگاه آموزشی با مشارکت انجمن حمایت از بیماران سرطانی نشاط و شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر و کلیایی با حضور بیش از 120 نفر از فرهنگیان  شهرستان سنقر و کلیایی در سالن شهید امجدیان شهرستان  برگزار گردید.
در این کارگاه آقای بهروز سللطانی مدیر شبکه بهداشت و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مباحثی از پیشگیری از سرطان ،رابطه تغذیه و سرطان و پیشگیری و درمان سرطان پروستات را مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

04.95.09.18