بازدید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و هیئت همراه از شهرستان سنقر

139510141

139510145

139510146

در روز سه شنبه مورخ 1395/10/14 شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر و کلیایی میزبان ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و هیئت همراه بود  و این نشست به منظور بررسی وضعیت بهداشت و درمان سنقر و کلیایی صورت گرفت.

در این مراسم که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان صورت گرفت جناب آقای سلطانی مدیریت محترم شبکه ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان گرامی ،دکتر کریم ریاست دانشگاه علوم پزشکی ،دکتر عبدی معاونت غذا و دارو ،دکتر شکیبا معاونت بهداشتی ،خانم دکتر محمدی معاونت درمان، اما جمعه محترم شهرستان،فرماندار محترم و سایر مسئولین شهرستان از تشریف فرمایی آنها تشکر و قدردانی کردند.

حجت الاسلام صفدری امام جمعه سنقرو کلیایی نیزبا قدردانی از مجموعه دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان، موضوع بیمارستان، دارو، درمانگاه و... را از مسائل بسیار مهم و حساسی که امروز از ضروریات زندگی مردم شده است عنوان کرد و عنایت ویژه به این مسائل را مورد تاکید قرارداد.

حجت الاسلام صفدری تقویت راهکارهای پیشگیری از بیماری ها را مهم دانست و گفت: تقویت باورها و اعتقادات مردم در حوزه سلامت و اصلاح روش زندگی مردم می تواند درکاهش بیماریها و نیاز کمتر به دارو و پزشک را به دنبال داشته باشد.

آقای یاور محمدی فرماندارسنقرو کلیایی هم ورود یک هزار میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به استان کرمانشاه دردولت تدبیر و امید رابه عنوان خدمت بسیار ارزشمند به مردم دانست و اهمیت بحث پیشگیری را برای کاهش هزینه های دولت مورد تاکید قرارداد.

یاور محمدی گفت: فرهنگ سازی در خصوص آماده کردن مردم در مقابله با مخاطرات، تغییر سبک زندگی در مصرف مواد غذایی از مواردی است که انجام آنها با اعتبارات بسیار کمتر ازهزینه های درمان قابل اجراست.

وی با قدردانی از تلاش و پیگیری های نماینده مردم در حوزه بهداشت و درمان گفت: حداقل 30 درصد هزینه های خانوارها در حوزه درمان می باشد و در اجرای طرح تحول نظام سلامت شاهد کاهش چشمگیر این هزینه ها هستیم.

محمدی افزود: طرحهای دیگری نیز در حوزه بهداشت و درمان با اعتبار 30 میلیارد ریال در حال اجرا هستند.

سرپرست محترم شبکه به اقدامات انجام شده از سال 1393 تا کنون پرداختند که به صورت ویدیو پرژکتور ارائه گردید که به شرح ذیل میباشد:

v      اخذ بیست مجوز استخدام پرستاری

v      اخذ چهارده مجوز استخدام بخش داروخانه بیمارستان

v      اخذ ده مجوز استخدام نیروهای نگهبانی

v      اخذ چهار مجوز استخدام نیروی فوریت های پزشکی در سومین استخدام دستگاه های اجرایی کشور

v      اخذ هفت مجوز استخداماستخدام نیروی پرستار در سومین استخدام دستگاه های اجرایی کشور

v      اخذ چهار مجوز استخدام نیروی مامایی در سومین استخدام دستگاه های اجرایی کشور

v      اخذ مجوز قطعی دانشکده پرستاری سنقر از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی

v      زایمان طبیعی رایگان

v      ذریافتی نقد از بیماران بستری:شهری 6%- روستایی 3%

v      خدمات رایگان به بیماری های خاص

v      کاهش 50 درصدی هزینه ویزیت درمانگاه تخصصی بیمارستان

حضور تمام وقت متخصصین در بیمارستان امام خمینی (ره) در رشته های :

v      جراحی عمومی

v      داخلی

v      زنان و زایمان

v      بیهوشی

v      اطفال

v      رادیولوژی و سونوگرافی

v      مغز و اعصاب

v      اعصاب و روان

v      قلب و عروق

v      پاتولوژی

طرح های بهداشتی و درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر و کلیایی در راستای طرح تحول نظام سلامت

v      راه اندازی واحد سی تی اسکن

v      راه اندازی بخش 25 تخت خوابی قلب و نورولوژِ

v      راه اندازی بخش پاتولوژی بیمارستان

v      احداث کلینیک تخصصی (در دست احداث)

v      احداث مرکز جامع سلامت شهری سطر(در دست احداث)

v      اجرای پروژه LDR بلوک زایمانی (در دست احداث)

v      اجرای هتلینگ فاز 1 و2و3 بیمارستان

v      تعمیرات و بازسازی پیرو استاندارد ساختمان شبکه و مراکز بهداشت شهرستان

v      ساخت و تجهیز 13 خانه بهداشت

v      تعمیرات و بهبود استانداردهای مراکز روستایی

v      راه اندازی 4 پایگاه سلامت شهری

v      ساخت مرکز جامع سلامت روستایی خانقاه

لیست تجهیزات بهداشتی و درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر و کلیایی در راستای طرح تحول نظام سلامت

v      خرید تجهیزات پزشکی

v      خرید 2 دستگاه آمبولانس

v      خرید دستگاه اکو کاردیوگرافی

v      خرید دستگاه کلونوسکوپی

v      خرید دستگاه کاستروسکوپی

v      خرید 4 عدد دستگاه مانیتورینگ

v      خرید ماشین بیهوشی

v      خرید دستگاه سونوگرافی

v      خرید الکترکاردیوگرافی

v      خرید یونیت دندان پزشکی

v      خرید دستگاه سانتریفیوژ

v      خرید 5 دستگاه سونی کیت

v      خرید تجهیزات اولیه مراکز بهداشتی درمانی از قبیل میز،صندلی و....

طرح های آتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر و کلیایی در راستای طرح تحول نظام سلامت

v      ساخت پایگاه های سلامت شهری مطهری و شهید بهشتی هرکدام به مساحت 250 متر مربع

v      افتتاح مرکز فوریت های پزشکی جاده ای کلسفید

v      راه اندازی برق مرکز روستایی قمام

v      ساخت مراکز جامع سلامت شهری امام (ره) و طالقانی هرکدام به مساحت 800 متر مربع

v      راه اندازی بخش NICU

v      گازکشی 15 خانه بهداشت و دو مرکز روستایی

در ابتدا دکتر کریم یاد آور خاطراتشان از این شهرستان و مردمان مهربان و مهمان نوازش شدند و وجود آرامش در این شهرستان را مدیون نیروهای خوب شهرستان دانستند و همچنین خاطر نشان کردند همدلی ، محبت و صمیمیت درک متقابل می تواند باعث موفقیت در شهرستان گردد.

ایشان اظهار داشتند که ما می خواهیم طبق فرمایشات مقام معظم رهبری خانواده بیماران به غیر از مریض داری دغدغه چیز دیگری نداشته باشند همچنانکه در تمام خانواده ها اولویت اول، پرداختن به درمان هر یک از افراد بیمار است، اولویت اول دولت تدبیر و امید هم که انسانی، عقلانی و منطقی می باشد، درمان بیماران افراد جامعه قرار گرفت.

ایشان خاطر نشان کرند رضایتمندی ایجاد شده در مردم از بیمارستان ها  در طی دو سال گذشته سرمایه بزرگی برای نظام است و باید آن را قدر دانست و در این عین حال نواقص را برطرف کرد.

وی بحث پیشگیری از بیماری را مهم دانست و گفت: وزارت بهداشت به تنهایی قادر به انجام آن نیست بلکه تمامی سازمانها و تک تک افراد جامعه بایستی در این زمینه ورود پیدا کنند تا با فرهنگ سازی از منشاء بسیاری از بیماریها بخصوص تصادف ها جلوگیری شود.

ایشان در ادامه گفتند:سیستم سلامت به یاری و کمک متولیان مسئولان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ،خیرین و شوراها نهادهای مردمی نیاز دارند.

در ادامه در رابطه با طرح های عمرانی شهرستان گفت که ساختمان کلینیک تخصصی در شهرستان سنقر چیشرفت خوبی داشته که انشاالله تااوایل تابستان 1396 به پایان برسد و در رابطه با ساختمان LDR  گفتند که ساختمان LDR در حد استانداردهای جهانی ساخته شده است .

۱۵ دی ۱۳۹۵ ۱۳:۵۲