برگزاری جلسه بررسی مشکلات شبکه بهداشت شهرستان سنقر

در روز 5 شنبه مورخ 26 مهرماه،با حضور جناب آقای معصومی زاده فرماندار شهرستان سنقر،جناب آقای دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و هیئت همراه ،جناب آقای دکتر کریمی ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر، جناب آقای دکتر محمدی ریاست بیمارستان امام خمینی (ره) و جناب آقای ابوالفتحی نماینده استانداری در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه جناب آقای دکتر کریمی ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر بیان کردند که شهرستان سنقر دارای بیشترین خانه بهداشت و املاک در تملک دانشگاه علوم پزشکی در میان شهرستان های سطح استان می باشد.ایشان در ادامه بیان کردند در بحث مشکلات پروژه های عمرانی شبکه بهداشت سنقر،مشکلات شامل دو دسته، مشکلات پروژه های درمانی که خود  شامل کلینیک تخصصی بیمارستان و مرکز خدمات جامه سلامت شهری روستایی امام خمینی(ره) می باشد و مشکلات پروژه های بهداشتی که شامل مرکز خدمات جامع سلامت روستایی خانقاه و پانسیون های مراکز فارسینج ، باوله و سطر می باشد.

در ادامه این جلسه جناب آقای معصومی زاده بیان داشتند که ما در برابر این شهرستان مسئولیت های به ما سپرده شده که ما موظف هستیم این وظایف را به سرانجام برسانیم.

در ادامه جناب آقای دکتر شکیبا بیان داشتند ،در بحث  پروژه های عمرانی طرح تحول سلامت،دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ،دومین دانشگاه در سطح کشور در جذب اعتبار پروژه های بهداشتی بوده در بخش درمان نیز در سال های قبل اعتبارات خوبی جذب کرده است.