از پژوهشگران و فناوران دانشگاه علوم پزشکی تجلیل بعمل آمد.

مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران دانشگاه در روز یکشنبه 9 ام دی ماه در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) با حضور رییس دانشگاه، معاونین، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

در این مراسم از 55 پژوهشگر - فناور دانشگاه در گروه های مختلف اعضای هیأت علمی، دانشجویان، کارمندان و آزاد و پژوهشگر- فناور برتر دانشکده ها، دانشکده ، مرکز و شرکت دانش بنیان فناور محور تجلیل شد و به افراد برتر حمایل دانشگاه علوم پزشکی، نشان پژوهشگر- فناور برتر، لوح تقدیر و جایزه نقدی اهدا شد.

همچنین در این مراسم جداگانه و بصورت ویژه از دکتر علی مصطفایی بعنوان پژوهشگر فناور پیشکسوت دانشگاه و کوروش حمزه ای بعنوان کارمند برگزیده حوزه تحقیقات و فناوری تجلیل شد و به این عزیزان حمایل و تندیس اهدا شد.

۱۰ دی ۱۳۹۷ ۱۰:۳۲