برگزاری همایش استانی پیشگیری از حوادث ترافیکی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

🔴همایش استانی پیشگیری از حوادث ترافیکی با توجه به تردد زائرین و بازگشایی مرز خسروی صبح امروز با حضور معاون بهداشتی دانشگاه ، رییس پلیس راه های استان ،رییس راهداری و حمل و نقل جاده ای ،رییس اورژانس پیش بیمارستانی ،فرماندار و رییس شیکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه در این شبکه برگزار شد.

❇️دکتر شکیبا؛ معاونت بهداشتی دانشگاه:🔻🔻

🔸تلفات جاده ای در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ حدود ۱۲ درصد افزایش یافته است.

🔸عوامل متعددی از جمله فرسوده شدن اتومبیل ها، غیر ایمن بودن جادها، استفاده از داروهای روان گردان و ... در بروز حوادث جاده ای دخیل است.

🔸با توجه به اینکه حدود ۵%  تولید ناخالص ملی صرف حوادث و تلفات جاده ای شده و بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد تومان برای کشور هزینه داشته است، برنامه ریزی در جهت پیشگیری ازحوادث ترافیکی بسیار ضروری به نظر می رسد.

❇️علیرضا حیدری؛ فرماندار شهرستان صحنه🔻🔻

🔸ایجاد جامعه ایمن و لزوم همکاری بین بخشی در جهت ایجاد ایمنی در حوزه های مختلف جامعه از جمله حوزه جاده ها و ترافیک ضروری است.

🔸برقراری این مهم مستلزم تامل و اندیشه و ارتقاء فرهنگ عمومی و آموزش اقشار مختلف جامعه است.

❇️سرهنگ حیدری؛ رییس پلیس راه های استان:🔻🔻

🔸مسیرهای عبور زائرین در ایام اربعین توسط پلیس مراقبت و کنترل می شود.

🔸تعداد تلفات سال های اخیر را می توان به عواملی همچون وجود جاذبه های طبیعی استان، سفرهای درمانی از استان های مجاور به استان کرمانشاه، تردد جهت ورود و خروج کالا به کشور و ورود تانکرهای حمل سوخت از کشور عراق به استان نسبت داد.

🔸با توجه به فرارسیدن ایام اربعین حسینی این ترددها افزایش یافته و نیازمند توجه جدی تمامی دستگاه های ذیربط و تشکیل مداوم کمیسیون ایمنی راه ها در استانداری است.

❇️مهندس کرمی؛ رییس راهداری و حمل و نقل جاده ای استان:🔻🔻

🔸راهداری و حمل و نقل جاده ای نیازمند برنامه ریزی های دراز مدت، تامین اعتبارات و همکاری بین بخشی است و ۳۲ ارگان متولی ترافیک جاده ای است، بدیهی است که اگر یک ارگان در انجام وظیفه خود کوتاهی کند این زنجیره قطع خواهد شد.

🔸فرهنگ سازی جاده ای مستلزم فراهم نمودن زیرساخت های لازم و هماهنگی سیستم های نظارتی، اطلاعاتی، خدماتی است.

❇️مهندس پرگر از دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری🔻🔻

🔸اربعین یک امتحان الهی است و بحث اربعین حسینی یک مطالبه تاریخی برای استان بوده است.

🔸 رعایت فرهنگ رانندگی ،جانمایی موکب ها تحت نظر راهنمایی و رانندگی و راهداری ،ایمن سازی راه ها ،انتقال فوری مصدومان به بیمارستان و مدیریت تلفات ، لزوم توجه بیشتر به مسیر برگشت و مدیریت ترافیک در پیشگیری از حوادث ترافیکی بسیار مهم می باشد.

❇️دکتر مدرسی؛ رییس‌ اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه:🔻🔻

🔸در راهپیمایی اربعین حسینی اقدامات و برنامه ریزی های خوبی صورت گرفته که اهم آنها به شرح ذیل است:

✔️درنظر گرفتن ۲۰ تا ۵۰ درصد ظرفیت بیمارستان های استان جهت پذیرش مصدومین و بیماران

✔️ افزودن یک بالگرد به اورژانس هوایی بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) شهرستان قصر شیرین

✔️استقرار و برپایی دو بیمارستان صحرایی در مرز خسروی

✔️اسقرار ۲۰ دستگاه آمبولانس در پایانه خسروی