عملکرد مرکز بهداشت سنقربه منا سبت هفته بهداشت روان

((عملکرد مرکز بهداشت سنقربه منا سبت هفته بهداشت روان))

1-   برگزاری کارگاه آموزشی 2روزه درباره بهداشت روان درنظام PHCوحمایتهای روانی-اجتماعی حین بروز بلایادرتاریخ 7/7/89و8/7/89 جهت بهورزان ومربیان آموزشگاه بهورزی به تعداد140نفر
2- تشکیل کمیته بهداشت روان متشکل از(ادارات:فرمانداری،مرکزبهداشت،آموزش و پرورش،بهزیستی،کمیته امدادامام،تربیت بدنی،هلال احمر،فرهنگ وارشاداسلامی) در تاریخ10/7/89 بمنظورتصویب مفادی جهت اجرادر مناسبتهای هفته بهداشت روان .
        3-  برگزاری جلسه آموزشی - توجیهی درتاریخ15/7/89  درباره بهداشت روان درنظام PHC   موضوعات مرتبط با مناسبتهای هفته بهداشت روان جهت
        پرسنل : بیماریها ، بهداشت خانواده ورابطین آموزش سلامت مراکزبه تعداد20نفر.
4-برگزاری کارگاه آموزشی 3روزه مهارتهای زندگی توسط سازمان بهزیستی باهمکاری مرکزبهداشت جهت رابطین بهداشتی ادارات به تعداد30نفر ازتاریخ4/7/89 تا 6/7/89
5-  آموزش یاوران بسیجی ورابطین سلامت مراکز شهری به تعداد60نفر درخصوص سلامت روان وزنان و سایر مناسبتهای هفته بهداشت روان درتاریخ26/7/89   .
6-برگزاری کارگاه آموزشی یکروزه درباره حمایتهای روانی اجتماعی حین بروز بلایادرتاریخ 18/7/89جهت امدادگران هلال احمربه تعداد40 نفر.
7- اجرای مسابقات فرهنگی- هنری – ورزشی درسطح مدارس(کلیه مقاطع)توسط اداره آموزش وپرورش باهمکاری ومشارکت مرکز بهداشت.
8- تکثیر سی دی مناسبتهای هفته بهداشت روان وتوزیع آن مابین مراکزبهداشتی درمانی،خانه -های بهداشت و اعضای کمیته بهداشت روان.
 9- چاپ وتوزیع (جزوه،تراکت،پوستر)درسطح مراکز،خانه های بهداشت ومدارس همزمان بابرگزاری جلسات آموزشی.
       10-تهیه ونصب پلاکاردهای شعائربهداشت روان درمعرض دیدعموم جهت اطلاع رسانی وارتقاء سطح بهداشت روان جامعه(باهمکاری اداره فرهنگ ا رشاداسلامی).
      11 – آموزش والدین دانش آموزان ومربیان مدارس به تعداد 800نفر درباره مهارتهای فرزندپروری،سلامت روان و جوانان وسایر مناسبتهای هفته بهداشت روان.
     12-  آموزش دانش آموزان به تعداد600نفر درباره مهارتهای زندگی(راهکارهای مقابله با استرس واضطراب)و سلامت روان و جوانان وسایر مناسبتهای هفته بهداشت روان.
    13- برگزاری همایش دوچرخه سواری توسط سازمان تربیت بدنی بمناسبت سلامت روان وشهر- نشینی با همکاری ومشارکت مرکز بهداشت درتاریخ 30/7/89
     14- آموزش سالمندان مددجو کمیته امدادامام به تعداد150 نفرتوسط مرکزبهداشت باهمکاری  سازمان مذکور درباره سلامت روان وسالمند درتاریخ29/7/89   .
       15- اجرای سمیناربهداشت روان(اختلالات خلقی بویژه افسردگی وراهکارهای پیشگیری و مقابله باآن) توسط مرکز بهداشت وسایر اعضای کمیته باحضور مدیران ومشاوران،مربیان پرورشی وتربیت بدنی کلیه مدارس،کارشناسان واحدهای ستادی،پرسنل واحدبیماریها ، بهداشت خانواده ورابطین آموزش سلامت(مراکز)مسئولین ورابطین بهداشتی کلیه ادرات درتاریخ28/7/89 .((عملکردمراکزبهداشتی درمانی وخانه های بهداشت تابعه درهفته بهداشت روان))
 1- آموزش کلیه بهورزان درباره اختلا لات رفتاری دوران کودکی وسایر موضوعات مرتبط بامناسبتهای هفته بهداشت روان توسط کاردانها وکارشناسان بیماریها در مراکز.
2-آموزش زنان درباره سلامت روان وزنان توسط پرسنل بهداشت خانواده درمراکز(بهشتی،مارنگاز، باوله،قمام،گردکانه وکیونان)
3-   آموزش سا لمندان درباره سلامت روان و سا لمند توسط پرسنل بهداشت خانواده و بیماریها در  مراکز(امام،بهشتی،مارنگاز، باوله،قمام،گردکانه،کیونان وکلسفید)
4- برگزاری همایش پیاده روی درروستاهای تابعه مرکز هفت آشیان باحضور دانش آموزان وسایراقشاروآموزش آنان بمناسبت هفته بهداشت روان توسط بهورز خانه بهداشت هفت آشیان.
5-  برگزاری همایش پیاده روی درروستاهای تابعه مرکز امام باحضور دانش آموزان وسایراقشاروآموزش آنان بمناسبت هفته بهداشت روان توسط کاردان بیماریها ی مرکزامام.
6- آموزش دانش آموزان،والدین و سایراقشار توسط بهورزان درباره سلامت روان و موضوعات مرتبط بامناسبتهای هفته بهداشت روان.
7- آموزش دانش آموزان،والدین و سایراقشار درباره سلامت روان و موضوعات مرتبط بامناسبتهای هفته بهداشت روان توسط کاردان بیماریها درمراکز(امام،باوله،قمام،کیونان وکلسفید)