طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه دکتر احسان مهری به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر کلیایی منصوب شد.

دکتر مهری پیش از این به عنوان پزشک درمانگاه تازه آباد ثلاث باباجانی، پزشک خانواده مرکز بهداشتی درمانی امام خمینی سنقر، ریاست بیمارستان امام خمینی سنقر، پزشک درمانگاه شهری شماره یک صحنه، پزشک تالاسمی شهرستان صحنه ، رییس شبکه بهداشت و درمان سنقر ، رییس شبکه بهداشت و درمان صحنه، مدیر امور عمومی ستاد دانشگاه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب و مدیر گروه طرح و گسترش معاونت بهداشتی اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر علی کریمی عهده دار بوده است که رئیس دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر علی کریمی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی در مدت تصدی ریاست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سنقروکلیایی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمود رضا مرادی