مراسم تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر

روز دوشنبه 24/5/90 مراسم تودیع آقای دکتر نادری و معارفه  آقای دکتر روشنی نژاد مدیر شبکه بهداشت و درمان سنقر برگزار گردید. در این مراسم که  آقای دکتر نیکبخت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ،  آقای دکتر حمزه معاونت محترم بهداشتی ، مسئول محترم روابط عمومی دانشگاه ، فرماندار و روسای ادارات و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر حضور داشتند  آقای دکتر نیکبخت از زحمات آقای دکتر نادری در طول دوره ریاست در شبکه بهداشت سنقر تقدیر نموده و برای دکتر شهرام روشنی نژاد سرپرست جدید شبکه بهداشت سنقر آرزوی توفیق نمودند. دکتر نادری در  سخنان خود ضمن تقدیر از تلاشهای کارکنان شبکه سنقر اظهار امیدواری کردند که با همکاری هرچه بیشتر روز به روز شاهد پیشبرد اهداف بهداشتی در این شبکه باشیم. در ادامه فرماندار این شهرستان از زحمات دکتر نادری تشکر کرده و برای دکتر روشنی نژاد آرزوی موفقیت کردند. سپس حکم سرپرستی شبکه بهداشت و درمان سنقر توسط ریاست محترم دانشگاه به آقای دکتر روشنی نژاد ابلاغ گردید. در پایان دکتر نیکبخت ، دکتر حمزه،  فرماندار و مسئولین شبکه سنقر از بیمارستان قدیم و جدیدسنقربازدیدنمودند.

tudie

۲۷ شهریور ۱۳۹۰ ۱۳:۲۹