مقالات

هفته جهانی شیر مادر 16 – 10 مرداد

هفته جهانی شیر مادر 16 – 10 مرداد

به مناسبت هفته جهانی شیر مادر 16 – 10 مرداد :

تغذیه با شیر مادر برای تحقق اهداف جهانی تغذیه از جمله بقا و سلامت انسانها، رشد اقتصادی و نیز پایداری محیط زیست، امری کلیدی و حیاتی است. حمایت و ترویج تغذیه با شیر مادر به عنوان راه حل موثر و هزینه اثربخش برای ادامه زندگی، ارتقای وضعیت تغذیه، رشد و تکامل شیرخواران و کودکان خردسال، حفاظت از سلامت مادران و کمک به کودکان برای دستیابی به حداکثر ظرفیت خود حتی تا سنین بزرگسالی مستند شده است. 


بدیهی است که ساعات و روزهای اول عمر فرصتی کلیدی برای استقرار شیردهی و فراهم آوردن حمایت های مورد نیاز مادران برای موفقیت در شیردهی است. تماس پوست با پوست مادر و نوزاد بلافاصله پس از تولد و شروع تغذیه با شیر مادر طی ساعت اول زندگی برای جریان یافتن و استقرار تغذیه با شیر مادر، ادامه حیات و سلامت نوزادان، شیرخواران و کودکان اهمیت زیادی دارد.


تغذیه انحصاری با شیر مادر در 6 ماه اول عمر نیاز به مواد مغذی و انرژی لازم برای رشد و تکامل فیزیکی و عصبی کودکان را تامین می کند و اگر تغذیه با شیر مادر پس از 6 ماهگی همراه با مصرف غذاهای کمکی سالم و کافی، ادامه داشته باشد همچنان به تامین انرژی و مواد مغذی با کیفیت بالا و نیز پیشگیری از سوء تغذیه(لاغری و چاقی) و تامین امنیت غذایی شیرخواران کمک می کند.

بدلیل اهمیت موضوع هر ساله 16-10 مرداد همزمان با سایر کشورهای جهان هفته جهانی شیرمادر نامگذاری شده است .

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.