تاسیس دانشکده پرستاری مامایی وفوریت های پزشکی سنقر

روزچهارشنبه 4 بهمن بازدیدی توسط نماینده شورای گسترش وزارت بهداشت ودرمان وآموزش پزشکی وبرخی ازروسای دانشکده های شهید بهشتی ،تهران ، همدان ،کرمانشاه و...برخی مدیر گروهای آموزشی برد وزارتخانه که همگی از اعضای هیات علمی بودند به همراه معاونت آموزشی دانشگاه ازامکانات بالقوه اداری،ساختمان وفضاهای موجود بیمارستان انجام گردید سپس بعدازظهرجلسه ای با حضورمسئولین شهرستان امام جمعه وفرمانداردرسالن اجتماعات شبکه برگزارگردیدسپس مسئولین شهرستان ودانشگاه حاضر درجلسه ضمن حمایت ازطرح مذکوربرآمادگی وبسیج همگانی تمامی ادارات وارگانها درزمینه تحقق این امر تاکیدنمودنددرادامه سایرمهمانان ضمن تقدیرازاقدامات صورت گرفته و توانمندیهای موجود به بیان نظرات وپیشنهادات خود پرداخته ومقرر گردید باارسال مستندات ومدارک لازم درشورای گسترش نظارت زمینه نهایی تصویب وجذب دانشجو جهت سال تحصیلی آینده صورت گیرد  .دکتراحسان مهری سرپرست شبکه بهداشت درمان سنقرضمن مثبت ارزیابی کردن نتایج جلسه ،بیان نمودندباتوجه به پیگیری  مستمر ریاست محترم دانشگاه ومعاونت محترم آموزشی ونماینده محترم مجلس شورای اسلامی سنقر ابراز امیدواری کرد که باراه اندازی مرکزآموزشی گامی درجهت شکوفایی استعدادهای جوانان منطقه وتغییرات بنیادین وتحول درعرصه های بهداشتی درمانی شهرستان صورت گیرد.درپایان میهمانان درنماز جماعت مغرب وعشاء به امامت امام جمعه شهرستان درمسجد جامع شهرسنقر شرکت کردند.