بیانات ریاست شبکه بهداشت ودرمان در جمع پرسنل

دکتراحسان مهری سرپرست شبکه بهداشت ودرمان سنقر ضمن تشکر وقدردانی اززحمات کلیه پرسنل درراستای تحقق اهداف سلامت درجامعه وپیشتاز بودن دراین عرضه در طی دوسال گذشته به تشریح برخی اقدامات پرداخت واز کلیه پرسنل خواست باوحدت وهمدلی درادامه راه ثابت قدم باشند ؛ایشان در ادامه گفتند درزمان تصدی سمت مذکور،بدهی معوقه پرسنل وشرکت ها بازارو...بیش از2میلیارد تومان بود که درشرایط مالی سخت سنوات قبل تلاش زیادی صورت گرفت که الحمدالله کلیه بدهی ها پرداخت وبه روز شده است.

ازجمله تمامی هزینه های پرسنلی شامل اضافه کار،کارانه،ماموریت ارتقاء ویزیت وماندگاری و...که مربوط به پزشکان وسایر پرسنل زحمت کش می باشند تاپایان آبان ماه پرداخت شده است که از این حیث از مراکز بی نظیر در سطح دانشگاه وحتی کشور می باشیم.

طلب شرکتهای خدماتی مانند آشپزخانه ،تاسیسات و...تاپایان آبان پرداخت گردیده وتمامی اسناد کارپردازی که مراحل اداری شامل قبض انبار،تکمیل امضاء و...طی شده ،همچنین پرداخت گردیده است؛همچنین راه اندازی درمانگاه شهرک شهدا وپایگاه شهرک ولیعصر راخدمتی صادقانه به مردم علی الخصوص مردم محروم شهرک شهدا دانست .همچنین 13خانه بهداشت که درحال ساخت می باشد واین حجم سازماندهی بی نظیر بوده است.

تکمیل 100%پزشکان مراکز12گانه که درقالب بیمه های روستایی طی 2سال گذشته به طور پیوسته دارای پزشک بوده اند از سایر خدمات بی نظیر دانست ،دراین خصوص بهسازی وتعمیرات اساسی درمانگاه ها ومراکزبیتوته پزشک وتجهیزآنها به خوبی در حال انجام است.

خرید تجهیزات لازم جهت ارائه خدمات دربیمارستان ازجمله دستگاه کاردیوگرافی ،همودیالیزو... همچنین توسعه وبازسازی اورژانس که ازبرکات سفر مقام معظم رهبری بود وهمچنین خرید دستگاه اکسیژن ساز مرکزی جهت بیمارستان از دیگر اقدامات بوده است.

ارتقاء هتلینگ بیمارستان وبهبود سیستم تهویه ،خرید تلویزیون ،نقاشی و... که درحال حاضر جزء سه بیمارستان برتر جهت کسب چهار ستاره هتلینگ دراستان می باشد.

راه اندازی سیستم HISکه جزء با وحدت امکان پذیر نبود.

مجددأ در پایان اززحمات تمامی پرسنل تقدیر به عمل آورد.