آمادگی استان برای آغاز کمپین کنترل فشار خون بالا

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از آمادگی استان برای آغاز کمپین کنترل فشار خون بالا خبر داد.

دکتر مرادی با بیان اینکه فرهنگ سازی سلامت و آگاهی بخشی گسترده به مردم از برنامه های دانشگاه در سال جاری است گفت:فشارخون بالا یکی از تهدید کننده های سلامتی بوده و یک سوم جمعیت ایران دچار فشار خون بالا هستند.

وی افزود: ۶۰ درصد افراد مبتلا به فشار خون بالا از بیماری خود خبر ندارند و فقط ۴۰ درصد از بیماران برای گرفتن درمان مناسب پیگیری می کنند.

رئیس دانشگاه با این توصیه که با حذف نمکدان بر سر سفره میتوان مصرف ۳ گرم نمک در روز را کاهش داد گفت: به دنبال آن به کاهش چشمگیر مرگ و میر در این زمینه دست یافت.

دکتر مرادی با بیان اینکه آگاهی بخشی گسترده به مردم درخصوص عواقب فشار خون بالا در برنامه این دانشگاه در سال جاری قرار دارد گفت: ما برای شروع کمپین که از ۲۷ اردیبهشت ماه آغاز می شود ، آمادگی کامل داریم و تمهیدات متنوعی از جمله مراجعه به سایت و ثبت اطلاعات توسط فرد یا نزدیکان از آن جمله است.