شهرستان سنقردرآینده نزدیک به شبکه جهانی جامعه ایمن خواهد پیوست.

درمورخه 27/7/89جلسه جامعه ایمن درخصوص پیوستن شهرستان سنقر باحضورکارشناسان سازمان بهداشت جهانی درکشورسوئد،کارشناسان وزارت بهداشت ودرمان،نماینده مردم درمجلس شورای اسلامی،مدیرگروه بیماریهاوکارشناس سوانح وحوادث ازدانشگاه علو پزشکی کرمانشاه،فرمانداروسایر مسئولین ادرات شهرستان درتالارشهرداری سنقربرگزار شد.

آقای دکتر علی نادری رئیس شبکه بهداشت ودرمان ضمن تقدیروتشکرازارگانهای مرتبط باطرح مقدمه ای ازنحوه اجرای طرح ونتایج بدست آمده برای مدعوین جلسه شرح داده شد. سپس گزارش عملکرد کمیته های جامعه ایمن توسط مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی خانم دکتر خادمی به شرح زیر ارائه شد.

شهرستان سنقر از سال 1384 برنامه برگزاری جلسات وکمیته های آموزشی راشروع نموده وتاکنون تداوم دارد.

درابتدابراساس اولویت سوانح وحوادث شهرستان درروستاها برروی سوختگی برنامه های آموزشی  صورت گرفت ودرشهر

تصادفات موتورسواران دراولویت برنامه ها قرار گرفت.براساس گزارشات آماری قبل از سال 1384سوختگی در روستا72%

ازکل سوانح وحوادث را تشکیل می دادکه ضمن برگزاری کلاسهای آموزشی وآموزش چهره به چهره خانوارها به 50%تغییر

یافت(22%کاهش).

درمورد تصادفات موتور سواران72% درسال1383ازکل تصادفات محدوده شهری،درپایان سا ل  1388 به میزان66% تغییر-

یافت(6%کاهش ودرکل تصادفات13%کاهش)

مواردمرگ ومیراز 15 نفردرسال1383 به8  نفردرپایان سال 1388 تغییریافت(46%کاهش مرگ ومیر).

وی همچنین یادآور شد حذف نقاط حادثه خیز در شهر که بر اساس مصوبات کمیته 30 نقطه حادثه خیز تشخیص داده شد که به 7 نقطه کاهش یافته ودر جاده های روستایی 70% نقطه حادثه خیز در ابتدای طرح شناسایی شد که در پایان سال 1388 تمامی نقاط اصلاح شده است.

در پایان پروفسور هنریکسون کارشناس سازمان جهانی بهداشت با توجه به کاهش مرگ و میر و تصادفات و حذف نقاط حادثه خیز از تمامی مسئولین قدر دانی نمودند و از شبکه بهداشت و درمان شهرستانسنقر خواست ضمن تکمیل فرم تقاضانامه استداندارد و ارسال به دانشگاه سوئد و پس از از تایید این شهرستان بعنوان هفتمین شهرستان در ایران به شبکه جهانی خواهد پیوست.

جامعه ایمن5

جامعه ایمن4