پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در نماز جمعه شهرستان

برپایی میز خدمت در مراسم نماز جمعه شهرستان و اندازه گیری فشارخون نمازگزاران :

مسئول روابط عمومی شبکه به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه ، ضمن برشمردن مزایای این طرح ازشهروندان دعوت کرد در فرصت تعیین شده با مراجعه به پایگاههای و مراکز خدمات جامع سلامت در شهر و خانه های بهداشت روستائی از وضعیت سلامت خود آگاهی یابند

ایشان در ادامه ، به موضوع بحران سالمندی  جمعیت شهرستان اشاره کرد و از مردم دعوت کرد تا ضمن  تشویق زوجهای جوان به فرزند آوری ، موجبات ازدواج آسان جوانان در جامعه را فراهم نمایند .

آقای محبی با یادآوری 10 آذر روز جهانی مقابله با بیماری ایدز ، ازشهروندان خواست در صورت نیاز به انجام آزمایش HIV نسبت به انجام تست رایگان اقدام نمایند .

در پایان مراسم با اهداء لوح تقدیر از مراقبین سلامت و بهورزان فعال در برنامه جوانی جمعیت و ارتقاء شاخصهای  فرزند آوری توسط امام جمعه شهرستان ، تقدیربه عمل آمد . پمفلت و مواد آموزشی پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا نیز بین نمازگزاران توزیع شد .