ویزیت و ارائه خدمات داروئی رایگان کانون خدمت رضوی در مرکز جامع سلامت گردکانه سفلی

با همت و پیگیری کانون تخصصی سلامت، کانون خدمت رضوی شهرستان سنقر، همکاری فرمانداری ، شبکه بهداشت و درمان شهرستان طرح ویزیت رایگان در مرکز جامع سلامت روستایی گردکانه سفلی و روستاهای اقماری این مرکز انجام گرفت .

طی اجرای طرح ۸۵ نفر بیمار توسط آقای دکتر آرش مصلحت متخصص بیماری های عفونی و ۴۰ نفر بیمار نیز توسط پزشک عمومی خانم دکتر زهرا شرفی هویدا ویزیت گردید . ️ تعداد ۱۵۰ نفر تحت پایش تست قند وسنجش فشار خون توسط پرستاران و کادر درمان مرکز جامع سلامت قرار گرفتند. شایان ذکر است که هزینه تامین داروی بیماران بی بضاعت توسط کانون سلامت خدمت رضوی شهرستان سنقر تامین و پرداخت گردید.