بازدید هیئت رئیسه دانشگاه از شهرستان سنقر

در نشست هیات رئیسه دانشگاه در شهرستان سنقروکلیایی مطرح شد:🔻🔻 حجت الاسلام حسینی کیا نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی : تغییر چارت سازمانی بیمارستان با توجه به افزایش تخت های مصوب بیمارستان به ۱۱۶ تخت یکی از مهمترین مواردی است که نیاز به رسیدگی و پیگیری دارد. با توجه به جمعیت شهرستان سنقر، نیاز به تامین پزشک عمومی، دندانپزشک، پزشک متخصص، پرستار و نیروی خدماتی در بیمارستان شهرستان داریم، همچنین درخواست رسیدگی به رفع کمبود برخی داروهای خاص را در این شهرستان دارم. رایزنی های لازم در خصوص تهیه و راه اندازی MRI صورت گرفته، اما نیازمند پیگیری دانشگاه در این خصوص هستیم. افزایش رشته های دانشگاهی در دانشکده پرستاری این شهرستان از دیگر مطالباتی است که نیازمند توجه ویژه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد. قربانی فرماندار شهرستان سنقر و کلیایی: همکاری و همراهی رییس دانشگاه و نماینده مردم شهرستان سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی، در راستای ارتقاء بهداشت و درمان شهرستان بسیار قابل تقدیر است. در ایام تعطیلات نوروز، تمام کادر درمان شهرستان در بیمارستان حضور داشتند و ارائه خدمات درمانی در بخش اورژانس به بهترین نحو ممکن انجام شد. ما همواره در کنار مسئولان حوزه سلامت هستیم و همکاری لازم را در حوزه های مختلف با شبکه بهداشت و درمان شهرستان داریم. امیدواریم با پیگیری های مسئولان دانشگاه و نماینده شهرستان کمبودهای بهداشتی درمانی شهرستان سنقر به زودی برطرف شود و شاهد پیشرفت های بیشتری در حوزه سلامت شهرستان باشیم.

دکتر مهری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر و کلیایی: از تلاش های بی وقفه رییس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه و حمایت های نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی در راستای پیشرفت همه جانبه شهرستان در حوزه سلامت بسیار سپاسگزارم. در شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر و کلیایی ، تعداد یک بیمارستان ، ۱۲ مرکز جامع سلامت، ۷۶ خانه بهداشت فعال و ۱۲ تیم مراقب سلامت مستقر در ۵ پایگاه، خدمات بهداشتی درمانی لازم را به مردم شهرستان ارائه می دهند. خوشبختانه با تلاش همکاران ، در زمینه غربالگری فشار خون و دیابت و مشاوره فرزندآوری از شهرستان های پیشرو هستیم. در حوزه بیمارستانی نیز همواره در بحران های مختلف، به ویژه در کرونا، سربلند بوده ایم. بیمارستان امام خمینی (ره) سنقر و کلیایی تعداد ۱۱۶ تخت مصوب و ۱۳۵ تخت فعال دارد که طی ۱۳ سال گذشته همواره فعال بوده است. در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۳۰ هزار ویزیت سرپایی توسط پزشکان عمومی و متخصص در این بیمارستان انجام شده که از این تعداد ۲۷ هزار ویزیت توسط متخصصین انجام شده که نسبت به سال قبل ۹ درصد افزایش داشته است و جزو بیمارستان هایی هستیم که با افزایش ارائه خدمات دولتی مطلوب به مردم رضایت مندی خوبی را کسب کرده ایم. گفتنی است در پایان این نشست در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت، از ایرج خنجری همکار تکنسین فوریت های پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر برای تولد فرزند چهارم تقدیر شد. 🗓 دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه