افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان سنقر

روز یکشنبه 24 مهرماه سال 90 با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی شور وشوق خاصی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر حاکم شد. مراسم استقبال  با حضور  مسئولین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، امام جمعه ، فرماندار  و روسای ادارات مختلف انجام گرفت در ادامه سرکار خانم دکتر دستجردی در جلسه اداری مسئولین دانشگاه و شهرستان شرکت نمود  که با  گزارشی در زمینه  عملکرد دانشگاه آغاز گردید  سپس دکتر نیکبخت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن خیر مقدم به وزیر محترم و همراهان به بیان وضعیت موجود   بیمارستان امام خمینی سنقر پرداخت سپس فرماندار ، امام جمعه و نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی ضمن خیر مقدم به وزیر محترم و همراهانشان مطالبی در زمینه وضعیت شهرستان سنقر و اهمیت بیمارستان جدید عنوان نمودند. در ادامه دکتر نیکبخت ، معاون محترم وزیر مسکن و شهرسازی و دکتر امامی رضوی معاون محترم وزیر در زمینه ویژگیهای بیمارستان جدید سنقر  مطالبی را  عنوان نمودند. در پایان سرکار خانم دکتر مرضیه وحید دستجردی وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  ضمن تقدیر از استقبال کم نظیر مردم استان کرمانشاه  از مقام معظم رهبری از زحمات کارکنان شبکه بهداشت و درمان سنقر تقدیر و تشکر کرد. در ادامه بیمارستان 96 تختخوابی امام خمینی شهرستان سنفر توسط وزیر محترم بهداشت،درمان و آموزش پزشکی افتتاح گردید.