همایش یک روزه پیشگیری از ایدزو هپاتیت برگزار گردید

به مناسبت هفته اطلاع رسانی ا یدز، همایش یک روزه پیشگیری از ایدز و هپاتیت در کانون امام خمینی شهرستان سنقر برگزار گردید. در این همایش یک روزه که متصدیان آرایشگاهها حضور داشتند نماینده شهرستان سنقر در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه ،  معاون فرماندار و برخی از روسای ادارات شهرستان سنقر حضور داشتند ، با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید همایش شروع شد و در ابتدا  کارشناس برنامه ایدز مرکز بهداشت سنقر در مورد  راههای انتقال و پیشگیری از بیماری ایدز و هپاتیت مطالبی را عنوان کردند در ادامه توسط یکی از کارشناسان بهداشت محیط ، نکات آموزشی در زمینه محیط کار و خطرات در پیشگیری از ابتلا به این بیماریها  ارائه گردید. سپس امام جمعه ، نماینده مردم شهرستان سنقر در مجلس شورای اسلامی و ریاست اداره بازرگانی مطالبی را در زمینه حوزه های مربوطه به استحضار مدعوین رساندند.