کلاسهای دانش آموزان دوره جدید بهورزی در مرکز آموزش بهورزی سنقر شروع شد

روز شنبه سوم دی  ماه سال جاری  دوره جدید آموزش بهورزی  با حضور دکتر خوشبخت رییس مرکز بهداشت شهرستان سنقر  آغاز گردید. دکتر خوشبخت ضمن خیر مقدم به دانش آموزان اظهار امیدواری کردند که  دانش آموزان  این دوره نیز با تلاش و جدیت  در فراگرفتن علوم بهداشتی  کوشا بوده و  در آینده ای نزدیک به عنوان   بهورزی موفق در پیشبرد اهداف بهداشتی شهرستان سنقر حضوری فعال داشته باشند. در مراسم افتتاحیه   مربیان و بهورزان جدید الورود  ضمن معارفه با هم آشنا شدند سپس خانم خشنودی مدیر مرکز آموزش بهورزی سنقر در مورد آیین نامه بهورزی و مقررات این مرکز آموزشی مطالبی را بیان کردند . وبه این ترتیب  نوزدهمین دوره کلاسهای آموزش بهورزی در شهرستان سنقر رقم خورد. در این دوره 14 نفر دانش آموز طی یک  دوره  آموزشی  دو ساله  زیر نظر مربیان دروس تئوری و عملی را فرا می گیرند  و در پایان دوره آموزشی و عبور از امتحان فینال به عنوان عضوی از اعضاء  شبکه بهداشت و درمان سنقر به کسوت بهورزی در خواهند  آمد.  با حمایتهای مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان سنقر جناب آقای دکتر روشنی نژاد  بهورزان این دوره  با امکاناتی بهتر و در خوابگاههای مجهز تر  به تحصیل مشغول شده اند.

20110131