هفته سلامت مردان

به مناسبت هفته سلامت مردان  ایرانی ( هفته سما)  که هر ساله  از  اول لغایت   هفتم اسفند ماه برگزار میگردد در مرکز بهداشت سنقر با انجام  فعالیتهایی گسترده  این هفته گرامی داشته شد. با تشکیل کمیته سلامت مردان به ریاست دکتر خوشبخت و با حضور مسئولین واحدهای ستادی برنامه ریزیهای این هفته کلید خورد . و وظایف واحدهای ستادی در زمینه برگزاری هرچه بیشتر این هفته تعیین گردید.  با حضور یکی از کارشناسان مرکز بهداشت در  خطبه های نماز جمعه، در زمینه اهمیت سلامت مردان،  ایمنی مشاغل و سلاکت کار، تغذیه سالم و ارتباط سلامت با تحرک و ورزش مطالبی  اموزشی به  نمازگزاران ارائه گردید. با همکاری اداره آموزش و پرورش نیز مسابقات نقاشی و مقاله نویسی در دبیرستانهای پسرانه برگزار گردید و توسط کارشناسان بهداشت محیط و بیماریها دانش آموزان در زمینه مضرات مصرف دخانیات ، جامعه ایمن،  تغذیه سالم ، بیماریهای شایع در مردان، آسیبهای شغلی و سلامت روان آموزشهای لازم را فرا گرفتند.  با برپایی چادرهای سلامت در یکی از پارکهای شهر سنقر و مشاوره تغذیه ، فشار خون، مضرات دخانیات و کنترل فشار خون و قدووزن توسط کارشناسان مستقر در چادر سلامت  خدمات و اموزشهای لازم به مراجعه کنندگان ارائه گردید. با حضور کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای و بیماریها در سد جامیشان نیز در زمینه مضرات مصرف دخانیات ، بهداشت روان در محیط کار، آسیبهای شغلی و راههای پیشگیری از آن ، ایدز و بیماریهای شایع در مردان کارگران سدسازی نیز آموزشهای لازم را فرا گرفتند. همچنین تهیه پلاکارد درسر در مرکز بهداشت ،  بیمارستان و سطح شهر، توزیع پمفلت و بروشورهای آموزشی ، درج شعارهای مربوط به هفته سلامت مردان در سربرگ نامه های اداری، و آموزش کارکنان هلال احمر درمورد موضوعات هفته سلامت مردان از دیگر فعالیتهای شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سنقر در طول این هفته بود.