طرح جهادی رهپویان انتظار

روز شنبه سی ام اردیبهشت ماه سال جاری با حضور مسولین و کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان سنقر و نمایندگان گروههای جهادی دانشجویان  نشست مشترکی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر برگزار گردید.در ابتدا نماینده گروه از مسئولین شبکه سنقر در زمینه اجرای مرحله اول برنامه  تقدیر و تشکر نموده و اظهار داشت که به دلیل همکاری بسیار خوب این شبکه این گروه مایل است مرحله دوم برنامه های خود را نیز در  این شهرستان برگزار نماید.  دکتر شهرام روشنی نژاد سرپرست شبکه بهداشت و درمان سنقر نیز  ضمن خیر مقدم به نمایندگان گروههای جهادی ، بر همکاری شبکه بهداشت و درمان در  زمینه انجام طرح تاکید کرده واولویتهای  بهداشتی شبکه بهداشت و درمان  به ویژه روستاهای محروم این شهرستان را بیان نمودند. در ادامه دکتر خوشبخت ریس مرکز بهداشت سنقر نیز این  عمل خداپسندانه  دانشجویان را قابل تقدیر توصیف نمود و اظهار امیدواری کرد که با استفاده از تجارب کارشناسان این شبکه و کار گروههای جهادی  ارائه خدمات بهداشتی درمانی به روستاهای محروم تسهیل گردد. شایان ذکر است که گروه جهادی رهپویان انتظار متشکل از دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی در فروردین ماه سال جاری  با عزیمت به چند روستای محروم شهرستان سنقر خدمات  بهداشتی و درمانی و آموزشی  را به مردم ارائه نموده و قرار است در شهریور ماه سال جاری جهت پیگیری و تکمیل فعالیتهای خود  مجددا" به شهرستان سنقر سفر نمایند. با مساعدت مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان امکانات رفاهی و مهمانسرایی جهت اسکان این نیروها در مرکز بهداشت سنقر تجهیز گردیده است.